Over mezelf

Hallo, welkom bij Poppy pedicure & beauty.

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn salon. Omdat een goede klik heel belangrijk is, zal ik u wat over mezelf vertellen.

Mijn naam is Cindy Brom

En ik ben de eigenaresse en uitvoerend specialiste. Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben, werd het tijd voor wat anders. Ik vond veel dingen leuk, maar een echte passie had ik niet. Totdat ik de eerste aflevering zag van  “ America’s next top model”. De extreme make-up vond ik geweldig.

Ik vond het eigenlijk altijd al leuk om me anders uit te dossen en mijn eigen stijl te hebben. Met veel plezier heb ik  een visagie en een grimeur opleiding gevolgd. Een baan vinden in die branche was iets heel anders. Je moet jezelf echt kenbaar maken en op de voorgrond treden. Iets wat achteraf toch niet bij mij paste. Mijn interesse in de huid en de verzorging daarvan was inmiddels wel enorm gegroeid en ik besloot een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen.

Ja, dat was wat ik wilde. De schoonheid van mensen optimaliseren. Het liefst natuurlijk in mijn eigen salon. Dat is niet 1,2,3 te realiseren, dus ik solliciteerde in de tussentijd bij andere salons. Daar werd me vaak de vraag gesteld of ik ook “voeten deed”. Voeten?! Die ietwat vreemde dingen aan de andere kant van het lichaam? Nee hoor, daar houd ik me niet mee bezig. De vraag naar pedicures bleek echter zo groot dat ik een goed gesprek met mezelf heb gevoerd. Kan ik alles wat ik niét fijn vind aan voeten negeren en me focussen op wat ik wél fijn vind, mensen met een tevreden glimlach de deur uit laten gaan.  Het gesprek was kort en krachtig. Ja, dat kan ik! Twee jaar later kon ik medisch pedicure aan mijn cv toevoegen. Mijn eigen salon is inmiddels al weer een aantal jaren een feit. Met veel plezier help ik mensen van hun voetklachten af, help ik ze hun huid goed te verzorgen of laat ik ze heerlijk ontspannen door bijvoorbeeld een massage.

Als ik terug denk heb ik eigenlijk wel altijd een passie gehad en dat is mensen zich goed laten voelen. Of het nou horeca, beauty of voetverzorging is, een aantal dingen komen altijd terug. Gastvrijheid, persoonlijke aanpak en altijd een stapje extra. Dit om te zorgen dat het optimale bereikt wordt. Als de basis, de roots goed zijn, kunnen daar alleen maar mooie dingen uit voort komen.

Blossom like a Poppy,  with strong roots and delicate beauty